Barbells

Barbells is een afwisselende vorm van trainen met invloeden vanuit de werelden van

weightlifting, functional fitness, calisthenics en gymnastics.

Deze trainingen worden vanuit The Lab! gegeven.

 

De trainingen zijn te onderscheiden in vier soorten:

Tijdens deze soort training wordt de focus gelegd op het ontwikkelen van skills voor een bepaalde oefening. Je werkt bijvoorbeeld aan je mobiliteit en leert alle aspecten van een oefening uitvoeren. Deze trainingen zijn meestal gericht op de wat moeilijkere oefeningen, zoals Cleans en Snatches.

Je traint op lage intensiteit, met veel rust, weinig herhalingen en extra focus op een goede beweging. Het doel van deze trainingen is bijvoorbeeld structureel kracht of spieruithoudingsvermogen opbouwen. 

Tijdens deze training ga je op zoek naar hoeveel kilo jij netjes kunt tillen voor een specifieke oefening.

Waar alles gecombineerd wordt tot een afwisselend en uitdagend geheel. 

De trainingen zijn altijd een verrassing en je weet van tevoren nooit wat je gaat doen: Bereid je voor op het onbekende. Éen ding is zeker: Je ontwikkelt efficiënt en effectief je uithoudingsvermogen, kracht, mobiliteit, snelheid, coördinatievermogen, balans en behendigheid.

Uniek bij Barbells & Bootcamp is dat de trainingen altijd worden afgestemd op de deelnemers. De coach kent de sterktes, zwaktes en gebruiksaanwijzing van iedere deelnemer. Daar wordt rekening mee gehouden met het schrijven van de trainingen. Ook kun je tijdens een training altijd oefeningen aanpassen indien nodig en wordt goed gelet op hoe je een oefening uitvoert

Ontdek het zelf en schrijf je in voor 3 gratis proeftrainingen!

Chat openen
Hoi! 👋
Kan ik je helpen?